Nyt ihan ensimmäiseksi laitan kuvan ihanista ja runsaista tavaroista, jotka voitin Sannan blogiarvonnasta.

438266.jpg

Varsinkin noi ruusut ja metalliset keittiövälineet on huimia, itellä menee aina vastaavia tehdessä hermot :) Suuri kiitos!

Tässä on taas alkuviikosta valmistuneet sukat, lanka on seiskaveikka raitaa, tuli aika huono kuva.

438293.jpg

Ja tässä vielä kuva jokun aika sitten saamistani tuliaisista Turusta

438271.jpg 

Tuo lanka on niin minun väristäni, etten varmaan raaski tehdä siitä mitään, pidän sitä vain esillä lankahyllyssä. Tuossa kirjassa on kuvia  Tampereen muumimuseon minikuvaelmista ja siitä isosta talosta, sekä kaikkia hienoja Tove Janssonin piirroksia ja maalauksia. Pitääpä tässä ehkä välihuomautuksena mainita, että olen totaalisen hurahtanut muumeihin, oikeisiin ja alkuperäisiin.

Mutta nyt tähän päivään..tämä viikko on ollut aika rasittava, joka päivä on joko ollut hirveä väsymys tai päänsärky. Mutta onneksi on perjantai, sillä huomenna pääsen taas Helsingin shoppailutaivaaseen. Pääsee hiplaamaan ihania lankoja :) On muuten reilusti lyhentynyt tuo matkustusaika oikoradan myötä, ennen halvimmalla junalla meno kesti kaksi tuntia, nyt vain tunti ja neljä minuuttia. Huomenna illalla voisi myös mennä katsomaan Salppurin kisoja.. 

On taas viime aikoina tullut iso kaipuu Lappiin. Viime keväänä oltiin Saariselällä, ja silloin menetin lopullisesti sydämeni Lapille. Toisaalta kaikenlainen matkustushalu on mussa  kasvanut, yhtenä syynä se, että tajusin osaavani neljää vierasta kieltä, ja haluaisin kokeilla niitä käytännössä.

Ensi viikolla pitäisi taas ottaa uusi askel ja mennä autokouluun. Miten minä voin olla jo näin vanha?