On ollut kiva viikonloppu. Perjantaina olin ystäväni kanssa syömässä ja muutenkin kaupungilla, ja oli ihanaa jutella pitkästä aikaa kunnolla ja jakaa omia ajatuksia. Eilen lähdin heti aamusta rastille lippukunnan riihitykseen, ja oli pitkästä aikaa hienoa nähdä kaikkia nuorempiakin, ja testata heidän taitojaan. Rastin jälkeen kävin kotona, mutta illansuusssa lähdin sitten riihityksen yörastille. Riihittäjiä odotellessa oli kivaa :). On ihanaa, että on tuollaisia ystäviä, joiden kanssa voi vaikka rämpiä mudassa ja nukkua sateessa ilman ongelmaa, ja hyvällä fiiliksellä.Yö oli hyvästä seurasta huolimatta kuitenkin suoraan sanottuna melko epämielyttävä, sillä yksi puolijoukkueen kepeistä oli jossain vaiheessa kaatunut, juuri siinä minun kohdallani, ja jossain vaiheessa huomasin nukkuvani lätäkössä veden tippuessa suoraan makuupussiin. Mutta mitä siitä, on sitä ollut aikaa nukkua tänäänkin.

Joo, on mulla yksi käsityökin esiteltävänä. Tarvitsin keskiviikkona Helsingin matkaa varten jotain simppeliä tekemistä, ja halusin myös eroon vaaleanvihreästä Kitten mohairista. Tuloksena syntyi salomoninsolmuhuivi, jonka äiti halusi itselleen.

1461980.jpg(linssilude taustalla :))

malli: Novita syksy 2007, malli 30

lanka: Sandnes Kitten mohair, 70g

koukku: 5

Nyt olisi taas runsaasti tekemistä, sillä perjantaina sain vihdoin viimein pääsykoekirjani. Ruotsinkielisen kieli-ilmiötekstin lukemisen lisäksi pitäsi laittaa hakemuksia menemään, niin yliopistoon kuin mahdollisiin kesätyöpaikkoihin, ja pitäisi niitä hygienia- ja anniskelupassijuttujakin vähän katsella. Ja keskiviikkona on enkun suullinen kielitaidonkoe, ja samalla voisin ehkä kysellä vähän tuloksia..Mutta en aio enää tänä keväänä stressata, sitä olen tehnyt jo riittävästi.