Tättärärää, mä en saanut opiskelupaikkaa. Oli mennyt naurettavan huonosti se koe, mutta sillä lukemisella ja niillä itsekeksityillä niin hienoilla ruotsinkielisillä sanoilla ei nyt muuta ehkä voinut odottaakkaan. Positiivista tosin se, että koesuoritus oli hyväksyttävä eli varasijaan oikeuttava, epäilin nimittäin ettei olisi ;D. Ja niin, yo-todistuksen ja kokeen yhteispisteillä ei jäänyt kuin 2,5 pisteestä kiinni (pelkän kokeen perusteella lähemmäs 30..).

Mutta tämä ei siis maailmaa kaada, vaan on oikeastaan ihan kivaa, sillä se ihan omin ala (tai kieli), jolle mieleni palaisi, on vieläkin vähän hakusessa. Olen nyt hautonut suunnitelmia tulevalle vuodelle, ja  näyttää mielenkiintoiselta. Tällä hetkellä päässäni liikkuu viiden eri kielen opiskelu, töitä, lähtö ulkomaille sekä tietenkin pääsykokeisiin lukeminen sitten keväällä. Minkä alan pääsykokeisiin, se on toistaiseksi arvoitus. Noista kieliopinnoista sun muista kertoilen lisää sitten, kun jotain varmistuu.

326260766.jpg

Ahvenlammen campingalueelta

Niin, tämä viikko menikin sitten siis Saarijärvellä. Suunnistus oli kivaa, ja satuin yhden osakilpailunkin voittamaan. Jonkin verran pyörin Saarijärven keskustassa (siellä oli muuten ihan mukavan kokoinen lanka/kangaskauppa..), mutta suurin osa ajasta meni  ihan vaan rennossa oleilussa Ahvenlammella. Keskiviikkona kävin Jyväskylässä, näin veljeäni, kiertelin kauppoja ja ärsyynnyin ja huvituin suunnattomasti Kirkkopuistossa. Ja vikana päivänä vaihdettiin muutamat sanat toisen neulovan suunnistajan kanssa :)

Sagittaria edistyi reissussa kivasti, joten eiköhän se lähiaikoina valmistu. Tänään aloin vihdoin ja viimein tehdä jotain erään pitkään suunnittelemani asian eteen, josta tässä maistiaisia. Mutta tästäkin enemmän sitten joskus..

326260754.jpg