Sadetta on piisannut, mutta eipä ole tullut huono omatunto sisällä neulomisesta ja askartelusta. Torstaina käytiin Suomenniemellä tädin mökillä mustikassa, ja mustikoitahan riitti. Olisipa meidänkin metässä niin runsaasti. Huomenna lähdetään Fin5 suunnistusviikolle, kilpailukeskus on Lavialla ja meidän majapaikka Jämillä. Ja Jämiltä on alle sata kilsaa Tapion Kauppaan, joten välipäivänä tulee varmaankin mentyä sinne ja muualle. Ja jonain päivänä mennään varmaan Poriin, uutta Potteria voisi mennä katsomaan kun sain noita yrityslippujakin.

Olen minä jotain tehnytkin, ekana tämä keittiöroomboxi, jonka tavarat tein vuosi sitten talon keittiöön, mutta suunnitelmat sitten muuttuivat, joten tässä pelkkä keittiö.

735999.jpg

Sitten vähän uudempaa tuotantoa toissapäivältä, nimittäin keittiökaappi kyläkaupan omistajan asuntoon.

736043.jpg

Tämän tyylisiä olen nähnyt usein kirpparilla, ja jossain tulevaisuuden omassa asunnossa tälläinen olisi kiva. Vielä on aika valjun väristä, mutta kunhan saan maalattua kaapin ja tehtyä muita juttuja, niin kyllä se siitä.

Päivitin muuten noita sivuja, käsityöliikkestä on uudempia kuvia ja keittiökohdassa enemmän tuosta keittiöboxista.

Lopuksi vielä, ennen blogin hiljenemistä ainakin perjantaihin saakka, kuva värjätystä Nalle colorista. Väri ei näy täysin oikein, pitäisi olla vähän lämpimämpi.

736062.jpg