Perjantaina mietin kuumeisesti, mitä neuloisin ystävälleni synttärilahjaksi, ja aloin neulomaan tätä kivannäköistä, vähän löysää pipoa valkoisesta Nallesta.

1301325.jpg

malli: Jatan Mariomyssy

lanka: Novita Nalle kaksinkertaisena, 77g, pyörylä Drops Alpaca ~5g

puikot: 5mm bambusukkapuikot

Piposta tuli kuitenkin enemmän minun tyyliseni kuin ystäväni, joten päätin pitää sen itse, mutten valkoisena. Ennen joulua olin ostanut rasian Dylonin kuumaväriä, sillä ihanalta syksyn Snyltäni Liisalta saamani valkoiset Kerttusukat olivat onnettoman sattuman kautta värjäytyneet pesussa likaisen vaaleanpunaisiksi, ja ne piti saada taas käyttöön. Eilen siis kokeilin rohkeasti uutta värjäystapaa, ja se kannatti. Tuloksena voimakas tummanruskea.

1301327.jpg

Ruskea on muuten jännä väri, sillä ennen en ole siitä pahemmin välittänyt, mutta viime aikoina tälläiset tummat, suklaiset ja kahviset ruskeat ovat alkaneet miellyttää yhä enemmän.

Nyt on taas monta käsityötä kesken, mutta suurin osa sellaisia, etteivät ne hirveästi vaadi keskittymistä. Palmikkohuppariakin yritin taas yksi päivä, mutta onnistuin taas pudottamaan huomaamattani silmukan, enkä osaa sitä niissä palmikkokuvioissa poimia. Pitäisi purkaa joku muutama sentti, että saisi ne kaikki pudotetuista ja sitten väärin poimituista silmukoista johtuvat hässäkät pois, mutten ole varma, saisinko sittenkään kaikkia oikein. Ääh, paras varmaan keskittyä nyt perussukkiin.

Huomenna alkaa sitten todellinen kirjoitustsemppaus. Olen nyt viikonloppunakin matikkaa laskeskellut ja vähän bilsaakin selaillut, mutta aika kevyesti, kun olen vieläkin ollut niin väsyksissä. Ja sain tänään myös aikaiseksi kiertää Tiirismaan maston suksilla :).