Onpas ollut kiire, mutta ei enää onneksi kuin muutama päivä koulua ja pari koetta. Kiitos muuten onnitteluista, juhlintaakin meni oikeastaan kolme päivää, joten senkin takia on meinannut tulla kiire kaiken kanssa. Niin, viikko sitten sain ajokortin, ja olin ihan älyttömän tyytyväinen kun meni kokeet ekalla läpi, sen verran monelle tutulle on tullut hylkäys ja kasa lisämaksuja. Nyt ei tarvi olla enää ihan niin riippuvainen muiden kyydeistä ja menemisistä.

Eilen olin Porvoossa suunnistuksen SM-erikoispitkillä. Tosi hieno maasto oli ja hyvä kartta, ja sellainen mukava suunnistuskilpailutunnelma, jota oli jo ikäväkin. Kilpailumatkana mulla oli 10,3 km, eikä edes tuntunut mitenkään ylirankalta. Kotimatkalla poikettiinkin sitten mutkan kautta Korian ABC:lle syömään ja lankoja hypistelemään. Saalis:

620680.jpg

Nyt on taas lankahylly aika täysi, ja seuraava täydennys on luvassa viikon päästä kun pääsen Menitaan. Mutta langat on vaan niin kivoja :)  Jonkin verran on tapahtunut myös tyhjennystä, isälle on tulossa sukat ja pitihän sitä sitten tietenkin keskellä koeviikkoa mennä opettelemaan salomoninsolmujenkin teko:

620683.jpg

Nyt on jotenkin epämääräsen autuas tunne, koko kesä edessä! Luvassa töitä, rentoutumista, lukemista, maalaamista, piirtämistä, suunnistusta vaikka viisi kertaa viikossa, käsitöitä ja tietenkin ihania partiojuttuja. Ja niin tietenkin, biologiaa ja ruotsia syksyn kirjotuksia ajatellen, mutta omaan tahtiin. Tässä vielä katse kesään:

620687.jpg