Ensimmäiseksi tosi kiva asia, nimittäin, paketti Salaiselta neuleystävältä! Eilen koulumatkalla ajattelin, että tänään olisi kiva saada paketti, ja postilaatikolle mennessä olin ihan varma, että siellä olisi paketti, ja niinhän siellä olikin!

828914.jpg

Ensiksikin tuo ihana paketti, muumikuori ja iiihania muumipostimerkkejä. Lankaa ja Kool-Aideja, pitäisikin nyt viimein uskaltautua koittamaan niilläkin värjäystä, kuin on noin montaa väriäkin. Itseneulottu panta, sitruksinen kasvonaamio, kortti ja karkkeja, joita on jo monta kertaa pitänyt ostaa. Nyt niitä ei enää sattuneesta syystä ole :) Erittäin ihana ja piristävä paketti tuli juuri oikeaan aikaan, kun olin melko alamaissa koulun alkamisesta. Kiitos Sny!

Sitten jo siihen mainitsemaani ei niin kivaan asiaan, nimittäin koulun alkuun. Kirjoituksiin on enää kuukausi aikaa, ja ne vähän ahdistavat. Mutta ehkä se tästä.

Ja sitten katastrofi. Viime perjantaina aloitin neulomaan itselleni Kiriä Drops Alpacasta. Eilen sain sen neulottua ja aloin päättelemään. Tein sillä ohjeen neuvomalla tyylillä, mutta vaikka käytin kaksi numeroa suurempaa puikkoa kuin muuten ja yritin vielä kiinnittää huomionikin siihen, että päättelystä tulisi tarpeeksi löysä, siitä tuli liian kireä. Yritin sitten purkaa, että olisin päätellyt toisella tyylillä, mutta siitä se katastrofi sitten syntyi. Silmukat putoilivat hallitsemattomasti  useita kerrokia, toiset enemmän, toiset vähemmän, eikä minulla ole aavistustakaan, miten saisin silmukat poimittua oikein, ilman että koko huivi purkautuu. Jonkun tovin yritettyäni laitoin puikot somulle ja heitin koko möskän laatikkoon, pois silmistäni. Olisiko jollakin jotain hyvää neuvoa, mitä pitäisi tehdä?

(Hieman jo helpotti tuska, kuin sain tämän tänne purettua, huh.)